Зеленський звернувся до партії "Слуга народу" з категоричною вимогою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський звернувся до партії "Слуга народу" з категоричною вимогою

Зеленський звернувся до партії "Слуга народу" з категоричною вимогою
Джерело:  online.ua

У суботу, 13 березня, в Києві проходить масштабний з'їзд президентської партії "Слуга народу". Його відкрив голова української держави Володимир Зеленський, який нагадав членам партії їх головні обов'язки та висунув їм категоричну вимогу. Зеленський повідомив, що зараз партія очищається від засланих козачків і випадкових людей, які діють всупереч програмі політичної сили. Він зажадав, щоб всі, хто не згоден з політикою партії і думкою народу, негайно її покинули. Відео виступу Зеленського транслював Youtube-канал партії "Слуга народу", передає ONLINE.UA.

"Ми поступово очищаємо команду від засланих козачків і випадкових людей, є і такі, які якимось чином потрапили. Ми готові рухатися далі. Якщо в цьому залі є ті, хто готовий опустити руки або до цих пір не усвідомив різницю між справжнім думкою народу і своїм Фейсбук-міхуром, краще встаньте і відійдіть самі ", - заявив Зеленський.

Президент вимагаэ, щоб партія "Слуга народу" зосередилася на важливих законопроєктах і завжди думала на кілька кроків вперед, висуваючи свої ініціативи і реформи, а не проявляла бурхливу діяльність на дрібницях. Він також закликав депутатів забути про слова "Так, але", коли мова йде про виконання обіцянок по відношенню до виборців.

"Єдність! Ми ніколи не зробимо нашу Україну єдиною, якщо самі не будемо згуртованими. У вас може бути дискусія щодо деталей, але коли мова йде про принципові, важливі для країни речі, на табло завжди має бути мінімум 226 голосів, наших голосів, голосів "Слуги народу. Вам повинно бути все одно як голосують інші партії, нехай це залишиться на їх совісті ", - підкреслив президент.

Як відомо, в з'їзді "Слуги народу" сьогодні беруть участь народні депутати, депутати місцевих рад, а також делегати від кожної з областей. Планується розгляд питання змін в системі управління партією, організаційні та програмні питання. Не виключається, що депутати переоберуть вищі керівні органи політсили.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський вперше прокоментував останні резонансні рішення РНБО і пояснив, чому українська влада активно взялася за олігархів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?