Зеленський розповів про друге питання до українців під час місцевих виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів про друге питання до українців під час місцевих виборів

Зеленський розповів про друге питання до українців під час місцевих виборів
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський назвав друге питання, яке поставлять виборцям під час місцевих виборів 25 жовтня. Воно торкнеться Донбасу та економічної політики стосовно регіону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на нове відеозвернення державного лідера.

За його словами, питання торкатиметься вільної економічної зони.

"Чи підтримуєш ти створення на Донбасі вільної економічної зони?" - процитував питання Зеленський.

Він звернув увагу на ухвалення надважливих питань із залученням українців.

"Приходь і вирішуй", - резюмував президент.

Нагадаємо, Зеленський нещодавно оголосив, що на виборах учасникам голосування поставлять 5 питань, які у майбутньому, судячи з усього, будуть вирішені саме на основі зареєстрованих відповідей.

Офіс президента після цього розкритикували за плани провести референдум під прикриття виборів. Утім, адміністрація спростувала закиди й пояснила, що реальний референдум має відповідні юридичні наслідки, однак опитування не має зобов'язань — це виключно спроба об'єднати позицію населення.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, який звернувся до українців і пояснив, що це буде просто опитування громадської думки на кшталт екзит-полу, в ході якого громадянам України будуть поставлені питання після участі в голосуванні і за межами виборчої дільниці.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський звернувся до всіх українців — він нарешті вирішив відкрити завісу таємниці всеукраїнського опитування, яке раптово вирішив провести 25 жовтня на місцевих виборах. Український глава хоче дізнатися думку українців про введення в країні довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?