Зеленський звільнив директора ДБР Трубу - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський звільнив директора ДБР Трубу - що сталося

Зеленський звільнив директора ДБР Трубу - що сталося
Джерело:  online.ua

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба був офіційно звільнений з посади вранці у п'ятницю, 27 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу голови держави.

Офіс президента України Володимира Зеленського оприлюднив указ під номером 960/2019 , за яким керівник правоохоронної структури втрачає пост.

"Призначити Венедіктову Ірину Валентинівну тимчасово виконуючою обов’язки Директора Державного бюро розслідувань", - говориться у наступному указі державного лідера.

Нагадаємо, в українських медіа вже тривалий час курсують відомості про звільнення Труби вже до Нового року. Паралельно з цим аналогічні заяви робив сам Зеленський. За його словами, ДБР чекає перезавантаження.

Згідно з непідтвердженими даними, у керма бюро може стати Віктор Трепак. Наразі він працює на посаді заступника генпрокурора. Для пошуку нового керівника законодавство відводить термін у 4 місяці.

Як повідомляв ONLINE.UA, неофіційні відомості вказують, що кандидатуру Трепака узгодили ще восени. Цей посадовець відомий розробкох справ щодо так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?