Зеленський зворушливо привітав дружину Олену з днем ​​народження
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зворушливо привітав дружину Олену з днем ​​народження

Зеленський зворушливо привітав дружину Олену з днем ​​народження
Джерело:  online.ua

6 лютого перша леді України Олена Зеленська відзначає день народження. У 2021 році їй виповнилося 43 роки. Український лідер Володимир Зеленський вже привітав дружину - президент адресував їй ніжні слова, в яких подякував Олені за прожиті разом роки. Президент також опублікував чорно-біле фото дружини, на якому вона щиро посміхається, передає ONLINE.UA з посиланням на пост Зеленського в Instagram.

"З днем народження, моя.
Обожнюю думки твої.
Дякую за те, що було.
І, сподіваюсь, ще буде.
За правду, за очі, за жарти,
За те, ким без тебе не став би.
За те, що наші діти
Найкращі (для мене) в світі.
Дякую за все.
З любов’ю, твій ВЗ.", - написав у привітанні для дружини Володимир Зеленський.

Українці також вітають першу леді України. Вони бажають Олені Зеленської всього самого найкращого.

"З Днем Народження вас, всіх благ, міцного здоров'я, благополуччя та удачі; Щиро закохана в ваше кохання! З Днем народження найкрасивіша перша леді!; З Днем народження! Щастя, здоров'я, миру! Ви молодець, успіхів вам!" , - вітають Зеленську громадяни України.

Нагадаємо, Олена Зеленська народилася 6 лютого 1978 року в Кривому Розі. З Володимиром Зеленським вони вчилися в паралельних класах криворізької гімназії, але познайомилися і почали зустрічатися в студентські роки. Тоді Олена була студенткою будівельного факультету Криворізького національного університету, а Володимир навчався на юридичному факультеті в Криворізькому економічному інституті. Олена і Володимир одружилися в 2003 році. До весілля вони зустрічалися 8 років. Президентська пара виховує двох дітей - дочку Олександру, яка народилася в 2004 році, і сина Кирила, який народився в 2013 році.

Як відомо, дружина президента України Олена Зеленська не любить публічності, чим викликає особливий інтерес до своєї персони. Їй часто адресують негативні висловлювання українці, які критикують першу леді за бездіяльність. Сама ж вона вважає цю критику необгрунтованою, стверджуючи, що займається важливими для українського суспільства проєктами, але не має наміру голосно афішувати їх заради "публічності". У той же час дружина українського лідера визнає, що дає поради своєму чоловікові, до яких він прислухається, але вони не стосуються державних справ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олена Зеленська зворушливо привітала чоловіка з днем народження. Володимиру Зеленському виповнилося 43 роки 25 січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?