Зеленському зробили серйозне попередження
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленському зробили серйозне попередження

Зеленському зробили серйозне попередження
Джерело:  Укрінформ

Естонська президентка Керсті Кальюлайд застерегла українського державного лідера щодо ймовірності стрімкого падіння рейтингу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

На думку Кальюлайд, на рейтинг Зеленського перш за все вплинуть реформи, які він сам започаткував та обіцяв до того.

“73% - це значний мандат, який дозволяє українському лідеру змінювати ситуацію. Якщо він продовжуватиме реформи, то незважаючи на те, яким буде їх результат, його підтримка падатиме, адже перед ним дуже важке завдання. Проте, він готовий йти на цей ризик і саме тому його обрали”,- вважає президентка.

За її словами, голова Україна саме та людина, яка здатна приймати на себе ризики, а не просто задовольняється посадою. Однією з галузей, що потребує термінового втручання, є судова, бо рівень довіри до неї надзвичайно низький.

Утім, Кальюлайд відзначила гарні тенденції в Україні. Перша з них - зростання економіки на 3-4%. Київ здатний добитися інвестицій від європейських партнерів, що також принесе користь країні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський під час Мюнхенської конференції з безпеки зустрівся з генсекретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Останній наголосив, що Альянсу необхідна допомога у проведенні міжнародних місій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?