Земфіра в Лондоні заспівала разом із українським музикантом: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Земфіра в Лондоні заспівала разом із українським музикантом: опубліковано відео

Земфіра в Лондоні заспівала разом із українським музикантом: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Російська співачка Земфіра (Земфіра Рамазанова) виконала свій хіт "Небо Лондона" під акомпанемент українського музиканта Дмитра Шурова, соліста групи Pianoбой.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
У минулі вихідні в лондонському залі O2 Academy Brixton відбувся концерт співачки, який пройшов в рамках туру "Маленька людина", куди вона вирушила разом з молодими британськими музикантами.
Під час концерту Земфіра заявила зі сцени, що у неї є улюблений музикант з України - Дмитро Шуров. Вона також зазначила, що вони з Дімою не планували виступати разом, але оскільки він в залі (музикант приїхав на концерт з сином), то допоможе їй виконати одну з її пісень.
Читайте також: Популярний гурт і нова зірка Потапа випустили спільний трек
"Я 20 років на сцені. І у мене є улюблений музикант. Він з України, його звати Діма Шуров. Якби у мене було 5 таких Дім Шурових, я б так не заводилася з приводу... я б взагалі не заводилася. Димон, привіт!", - сказала артистка.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишній піаніст рок-групи "Океан Ельзи" Дмитро Шуров, зараз відомий як Pianoбой, разом з колективом Urban Gypsy вдихнув в свою пісню "Відьма" нове життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?