Зе!парламент: чи варто боятися українцям диктатури у новій Верховній Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Зе!парламент: чи варто боятися українцям диктатури у новій Верховній Раді

Зе!парламент: чи варто боятися українцям диктатури у новій Верховній Раді
Джерело:  interfax.com.ua

Заступник голови Офісу глави держави Кирило Тимошенко стверджує, що в умовах наявності у президента Володимира Зеленського більшості у парламенті ніхто не збирається "влаштовувати диктатуру" при ухваленні рішень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Ніхто не буде змушувати депутатів у Верховній Раді натискати кнопки. Ми хочемо, щоб у нас всередині команди були максимальні дискусії, до втрати пульсу. Але перед виходом в сесійний зал парламенту ми повинні домовитися, як ми будемо голосувати", - розповів Тимошенко.

За його словами, "ніхто не збирається переламувати когось, адже завжди буде якийсь відсоток тих, хто проти того чи іншого рішення.

"Але ми хочемо, щоб ця дискусія не виходила назовні, вона повинна бути всередині команди", - зазначив представник ОП.

Тимошенко наголосив,що підготовка законопроекту - це "не тільки однопартійна історія", це і розмова з тими, хто буде проти того чи іншого рішення.

"Звичайно, ніхто не приховує, що двигун всього цього - президент. Але я думаю, що і по кроках Верховної Ради буде видно, що ніхто не збирається влаштовувати диктатуру", - додав Тимошенко.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський пообіцяв усім українцям,  що закон про імпічмент буде прийнятий новообраним скликанням Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?