"Жах" російської пропаганди залишає посаду в США: у Путіна радіють
Категорія
Світ
Дата публікації

"Жах" російської пропаганди залишає посаду в США: у Путіна радіють

"Жах" російської пропаганди залишає посаду в США: у Путіна радіють
Джерело:  online.ua

Помічник Державного секретаря США у справах Євразії та Європи Вікторія Нуланд, відома своєю активною діяльністю по допомозі Україні в питаннях євроінтеграції, залишає свій пост.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.
Разом з Нуланд свій пост в Держдепі залишають заступник Держсекретаря США з питань управління Патрік Кеннеді, двоє помічників Держсекретаря Грегорі Барр і Мішель Бонд, керівник управлінням у справах іноземних представництв Джентрі Сміт.
Агентство відзначає, що дипломати відмовляються працювати на держслужбі при владі адміністрації президента США Дональда Трампа.
Читайте також: Пу тіну дорікнули, що його люди не сходили з печивом на Майдан
"Цей список включає в себе Вікторію Нуланд, помічника держсекретаря у справах Європи і Євразії, і Грегорі Старра, помічника держсекретаря з дипломатичної безпеки", - сказано в повідомленні агентства.
При цьому жоден з чиновників прямо не пов'язує свою відставку з Трампом, проте в приватних розмовах дипломати не раз висловлювали стурбованість з приводу позиції Трампа в питаннях зовнішньої політики, підкреслює Associated Press.
Відзначимо, російська пропаганда змальовувала Нуланд в якості основного ворога Росії, а також одного з "організаторів" Революції Гідності в Україні.
Звичним у путінців став образ "Нуланд, яка роздає печеньки на Майдані".
При цьому новина про її відставку викликала у прихильників політики президента Росії Володимира Путіна багато радості.



andropovets: Скока народу потруїли своїми печенюшками.
Віра: Мавр зробив свою справу... Стане екс і говоритиме хороші, справедливі слова.
Сергій А.Семёнов: Вартість печенюшок входила в кредити. Немає кредитів - немає печенюшок.
Як повідомляв ONLINE.UA, перемога Трампа на виборах в США може бути корисна для України тим, що темою Донбасу перестане займатися заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд, яка часто буває в Кремлі, вважає політичний експерт Євген Магда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?