Жахлива аварія: лікарі зробили заяву про стан омбудсмена Кулеби та його дітей
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива аварія: лікарі зробили заяву про стан омбудсмена Кулеби та його дітей

Жахлива аварія: лікарі зробили заяву про стан омбудсмена Кулеби та його дітей
Джерело:  ТСН

Омбудсмен з прав дитини Микола Кулеба, який потрапив у ДТП разом зі своїми дітьми, перебуває у лікарні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посланням на ТСН.

За словами лікарів закладу "Феофанії", посадовець має стан середньої тяжкості. Він отримав під час зіткнення струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, травму грудної клітини та живота.

Крім того, у Кулеби діагностували кілька переломів ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (частковий чи повний колапс легень внаслідок скупчення повітря). Наразі його життю нічого не загрожує.

Старший син омбудсмена Тимофій - у важкому стані. Він перебуває у непритомності. Через закриту черепно-мозкову травму його перевели в інтенсивне неврологічне відділення.

Нічого не уточнюється щодо молодшого сина Єлисея. Вважається, що той знаходиться в "Охматдиті".
Інший учасник ДТП - водій мікроавтобуса - знаходиться у Києво-Святошинській лікарні. Він також вже не має загроз для життя.

Як повідомляв ONLINE.UA, аварія сталася у Києво-Святошинському районі столичного регіону. Автомобіль Кулеби Toyota зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen на перехресті у неділю, 24 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?