Женя Галич показав свою сім'ю у зворушливому ролику: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Женя Галич показав свою сім'ю у зворушливому ролику: опубліковано відео

Женя Галич показав свою сім'ю у зворушливому ролику: опубліковано відео
Джерело:  Viva!

Соліст української рок-групи O.Torvald Женя Галич, який у травні представить Україну на Євробаченні-2017, показав свою сім'ю у зворушливцій фотосесії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Viva!.

У ролику музикант з дружиною Лєрою і трирічною дочкою Євою позують для українського глянцю. Відв'язний рокер, яким Галич буває на сцені, вдома є люблячим чоловіком і батьком.

Фронтмен O.Torvald зізнався, що мріє про велику сім'ю.

Читайте також: O.Torvald "тренуються" перед Євробаченням, борючись за право виступити на найбільшому фестивалі музики

"Я мрію про велику родину, хочу багато дітей, в ідеалі - чотирьох. Не знаю, чи погодиться на це Лєра. Поки ми чекаємо на другу дитину. А там подивимося. У нас завжди був культ сім'ї. Головні мої авторитети - це мама і батько. Я завжди бачив абсолютно щасливих людей, які разом з восьмого класу і досі люблять один одного. Тут я теж атиповий рокер. Часто рок-музиканти ростуть або в неповних сім'ях, або стикаються з якимось насильством. Я ж ріс у світі любові і гармонії. Перед моїми очима завжди був приклад: батько - справжній чоловік в родині, авторитет і мама - голова сім'ї і жіноча мудрість", - розповів музикант.

Нагадаємо, скоро в родині музиканта з'явиться друга дитина. Дружина співака Лера знаходиться на останніх місяцях вагітності.

Як повідомляв ONLINE.UA, Женя Галич заявив, що якщо його дружина буде народжувати під час проведення конкурсу, то він буде присутній на пологах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?