Жінка-герой: відома модель підтримала Анджеліну Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Жінка-герой: відома модель підтримала Анджеліну Джолі

Жінка-герой: відома модель підтримала Анджеліну Джолі
Джерело:  Instagram

Британська топ-модель і актриса Кара Делевінь написала пост, в якому захопилася голлівудською актрисою Анджеліною Джолі, яка проходить шлюборозлучний процес з Бредом Піттом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на instagram моделі.
Кара опублікувала у своєму мікроблозі фото Анджеліни, до якого залишила підпис і супроводила його хештегом #girlhero (жінка-герой).
"Я нескінченно захоплююся Анджеліною Джолі і всіма, хто вміє трансформувати свій біль у силу. Я захоплююся непокірними активістами. Я захоплююся її працею послом доброї волі ООН. Вона безжалісна, непохитна і невблаганна під час роботи по зміні положення біженців. Крім того, вона надихнула мене на те, щоб я слідувала своїм мріям і стала актрисою, а потім я поставила вищу мету — стати режисером. Вона — моя жінка-герой!", - написала Делевінь.


Нагадаємо, нещодавно Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом після 12 років спільного життя. Після новин про розставання пари ситуацію прокоментували багато знаменитостей.
Так, актриса Дженніфер Еністон і колишня дружина Бреда Пітта, яку він залишив заради Анджеліни Джолі, вважає справедливою закономірністю їх розлучення.
Крім того, деякі зірки стали вже записуватися в наречені Пітту. Співачка Брітні Спірс сказала, що саме Бред став першим відомим чоловіком, в якого вона закохалася. Тим самим підтвердивши, що давно примітила актора і саме він для неї є ідеалом чоловіка.
А голлівудська актриса Дженніфер Гарнер заявила, що має ніжні почуття до Пітта. Гарнер, на відміну від Спірс, пішла далі — актриса заявила, що вже зустрічається з Бредом.
Кара Делевінь не стала висловлювати свою думку відносно стосунків Джолі і Пітта, проте після її поста стає очевидно, що модель підтримує "сильну" і "невблаганну" Анджеліну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?