Жириновський кличе росіян на мітинг під Кремлем
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський кличе росіян на мітинг під Кремлем

Жириновський кличе росіян на мітинг під Кремлем
Джерело:  online.ua

Ситуація в РФ продовжує стрімко загострюватися: з окремою заявою з цього приводу вже виступив одіозний російський політик Володимир Жириновський, який публічно закликав росіян вийти на мітинг "На захист Росії". Він планує організувати його на головній площі Москви. Жириновський обіцяє провести "потужний захід" 23 лютого. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Нам Київ у Москві не потрібен. Вся країна вийде. Треба організувати мітинг "У захист Росії" на Красній площі й запросити туди всі патріотичні сили", – заявив одіозний політик.

Депутат Держдуми також наголосив, що повідомить про свої плани держоргани та звернеться з таким проханням до коменданта Кремля. Якщо не дозволять провести мітинг на Красній площі, проситимуть про Пушкінську.

"Ми готові вивести своїх прибічників та показати, хто захищає батьківщину, країну нашу", – додав Володимир Жириновський.

Не можна також не згадати про те, що раніше скандальний політик неочікувано для всіх запропонував відкрити в Росії будинки розпусти для молоді, щоб знизити її агресивність перед несанкціонованими мітингами. На переконання російського депутата, більшість протестуючих - самотні молоді люди, яким нікуди дівати енергію. На думку Жириновського, як мінімум 30% депутатів підтримають цю ідею на голосуванні. Однак пізніше лідер ЛДПР вважає, що публічні будинки не відповідають нормам етики та моралі. Саме тому, за його словами, по всій країні повинні початися цілеспрямовані роботи по вихованню молоді, в тому числі - щодо вибору професії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський журналіст Ігор Яковенко попередив громадян РФ та міжнародну спільноту про те, що ситуація в РФ, найімовірніше, буде рекордною зі кількістю вироків, оскільки лише протягом 31 січня 2 тисячам протестувальників оголосили адміністративний вирок. На переконання журналіста, ситуація буде погіршуватися й через те, що в Кремлі почалася справжня істерика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?