Жириновський масштабно відзначив ювілей у центрі Москви: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський масштабно відзначив ювілей у центрі Москви: з'явилися фото і відео

Жириновський масштабно відзначив ювілей у центрі Москви: з'явилися фото і відео
Джерело:  Газета.ru

Російський політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський, якому відкрили пам'ятник

, із розмахом відзначив в центрі Москви своє 70-річчя.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Газета.ru.


Привітати Жириновського прийшло кілька тисяч гостей. Серед тих, хто вітав, була спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, яка назвала ювіляра "зіркою, яка стає все яскравіше", і "феноменальним явищем". Був серед гостей і один з лідерів бойовиків ДНР Денис Пушилін. Крім того, російський співак Йосип Кобзон запропонував ювіляру заспівати разом пісню "Надежда", але виявилося, що політик не знає слів.


На свято в Манежі політик запросив і активістів своєї партії, і студентів. Всіх інших Жириновський за допомогою соцмереж запросив на народні гуляння на прилеглій площі.


"Ніякого застілля - бігатимуть всі по Манежу, тусовка, масовка, дискотека, брейк-данс і хори", - уточнив напередодні плани політик, додавши, що "на честь його дня народження" проведуть перший запуск з космодрому Східний.


Манеж організатори оформили в стилістиці різних віх життя Жириновського, а вся площа перетворилася на "Парк культури і відпочинку ім. В.В. Жириновського".



Нагадаємо,

в Москві збираються демонтувати пам'ятник Володимиру Жириновському

.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?