Житель Київщини підпалив двері офісу омбудсмена, бо вона не реагувала на його скарги
Категорія
Україна
Дата публікації

Житель Київщини підпалив двері офісу омбудсмена, бо вона не реагувала на його скарги

Житель Київщини підпалив двері офісу омбудсмена, бо вона не реагувала на його скарги
Джерело:  online.ua

Сьогодні, о 15:00 у центрі Києва в офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини зловмисник кинув “коктейль Молотова”, внаслідок чого пошкоджено двері приміщення. З працівників установи і відвідувачів ніхто не постраждав.

Джерело: Telegram Людмили Денісової.

Про інцидент написала омбудсмен Людмила Денісова в своєму Telegram-каналі. Вона зазначила, що завдяки злагодженим діям правоохоронних органів зловмисника було затримано. При правопорушнику виявлено інші вибухові речовини. Наразі тривають слідчі дії.

Також Денісова подякувала керівнику МВС Денису Монастирському за оперативне реагування на напад на її офіс.

Пресслужба Нацполіції в Facebook також повідомила, що було затримано чоловіка за підпал дверей.

“На столичному Печерську спецпризначенні затримали чоловіка за підпал дверей адмінбудівель. Пожежу ліквідовано, внаслідок дій правопорушника ніхто не постраждав. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Тим часом спецпризначенці оперативно затримали зловмисника. Він виявився уродженцем Київщини, 1970 року народження”, - йдеться в повідомленні.

Особу зловмисника встановлено

Як повідомляють ЗМІ, особу можливого правопорушника, який підпалив двері офісу омбудсмена встановлено. Ним виявився 51-річний мешканець Нової Каховки.

Повідомляється, що чоловік приїхав до офісу Денісової на моноколесі з чимось схожим на імпровізований вогнемет – приладом, який розпилював запальну суміш.

Чоловіка затримали співробітники Управління державної охорони на вулиці Богомольця неподалік входу до приміщення, в нього було забруднене димом обличчя.

Чоловік пояснив свої дії особистою образою на омбудсмена, оскільки офіс не реагував на його скарги за фактом справи про крадіжку, у якій він начебто фігурував потерпілим.

Як стало відомо, правопорушника затримали на 72 години. За статтею про пошкодження майна шляхом підпалу, яку йому інкримінують, йому загрожує до 10 років позбавленя волі.

Читайте також:

  • Вибух в центрі Дніпра: з'явилися дані про загиблих та відео з місця трагедії.

  • Знешкодження терориста в Києві - МВС розкрило нові деталі.

  • Українців знову зможуть відключати від комунальних послуг за борги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?