Жителі Донбасу висунули Зеленському жорсткі вимоги
Категорія
Україна
Дата публікації

Жителі Донбасу висунули Зеленському жорсткі вимоги

Жителі Донбасу висунули Зеленському жорсткі вимоги
Джерело:  online.ua

До президента України Володимира Зеленського звернулися мешканці населеного пункту Золоте-4, де повинно відбутися розведення військ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку волонтерки Наталії Воронкової.

Згідно з листом жителів Луганщини, Збройні сили України є гарантією безпеки населеного пункту.

"Вважаємо такі дії капітуляцією. Як показала практика, такі відведення підрозділів ЗСУ призводили лише до погіршення становища місцевих мешканців: місце проживання перетворюється у "сіру зону" де життя людини нічого не варте", - підкреслюється у листі.

За словами волонтерки, схожу позицію підтримують жителі Катеринівки, яка розташована неподалік. Там наразі живуть 248 людей, з яких багато громадян похилого віку та 14 дітей.

Нагадаємо, розведення можливе у разі збереження режиму тиші у локації протягом 7 днів.

Як повідомляв ONLINE.UA, підрозділи Національної поліції виступили з офіційною заявою щодо розведення сил під Золотим. Правоохоронці заявили про готовність забезпечити життя та здоров'я мешканців населеного пункту під час цих заходів. Вони анонсували посилення патрулювання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?