Жителям дома в РФ пустили електрострум по батареях - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Жителям дома в РФ пустили електрострум по батареях - подробиці

Жителям дома в РФ пустили електрострум по батареях - подробиці
Джерело:  online.ua

Два під'їзди житлового будинку у Воронежі зазнали евакуації через приєднані до електромережі батареї опалення. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Інтерфакс.

За офіційними даними, евакуйовані були 115 жителів будинку. Представники аварійної служби відімкнули газо- та електропостачання.

Місцева адміністрація вважає, що інцидент стався з провини власників однієї чи кількох квартир, які намагалися знизити показники електролічильників за допомогою заземлення батарей. Фахівці розпочали перевірку усіх квартир для виявлення джерела небезпеки.

Місцеве видання "360" проінформувало, що окремі батареї опалювання розпалилися буквально до почервоніння. Інцидент спровокував пожежу в однієї з квартир, через яку житель потрапив до лікарні через отруєння продуктами горіння.

Жителька будинку вважає, що у підвалі кабель впав на батарею. Це їй нібито розповів електрик-інженер.
Головна небезпека полягала у тому, що напруження з'явилося уночі, коли люди спали та не могли помітити нагрівання батарей своєчасно.

Як повідомляв ONLINE.UA, у дитячому таборі в РФ сталася пожежа. Інцидент почався уночі. Його жертвами стали щонайменш чотири дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?