Жодних угод з Путіним: Меркель висунули безкомпромісну вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Жодних угод з Путіним: Меркель висунули безкомпромісну вимогу

Жодних угод з Путіним: Меркель висунули безкомпромісну вимогу
Джерело:  online.ua

Німецькі активісти, які є вихідцями з країн колишнього СРСР, надіслали петицію до канцлерки Ангели Меркель із жорсткою вимогою не укладати угоду з очільником Кремля Володимиром Путіном, яка буде заохочувати агресора. Петицію оприлюднили перед зустріччю нормандської четвірки, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що головним ініціатором петиції став Володимир Папков – підприємець, продюсер і громадський діяч - саме він відкрив лист для підписання всіма небайдужими.

"Ніяких угод, спрямованих на зміцнення впливу Росії в Європі – ні внаслідок збільшення постачання газу, ні через використання російських "миротворців" в зоні Донбасу – не повинно бути укладено. Досить заохочувати агресора нашим мовчанням і байдужістю до його злочинів", - сказано у зверненні до політикині.

Папков звертає увагу на те, що вже кілька поколінь європейці живуть без війни, ведуть спокійне життя, проте влада РФ вже розпочала агресію проти них.

"Але війна проти європейців, яку розпочала російська влада, вже йде. І вона не обмежується погрозами російських лідерів, охоче транслюються їх телеканалами", – пише активіст.

Папков також наголосив, що Кремль регулярно скоює злочини не тільки в Сирії і на Донбасі, а й на вулицях європейських міст. За його словами, європейцям пора згуртуватися та зупинити Путіна.

"Ми не закликаємо до насильства, але ні про які пріоритети економічної вигоди у відносинах із сучасною Росією не може бути й мови, пані Меркель. Навпаки: ми, європейці, готові затягнути пояси, обмежити тимчасово своє енергоспоживання. Ми вимагаємо від вас твердих і рішучих дій в ім'я вільного майбутнього наших дітей", - пише автор петиції.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно експерт зробив невтішний прогноз щодо планів Меркель та Макрона на нормандський саміт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?