Жорстокі бої на Донбасі: стали відомі імена загиблих воїнів АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Жорстокі бої на Донбасі: стали відомі імена загиблих воїнів АТО

Жорстокі бої на Донбасі: стали відомі імена загиблих воїнів АТО

Стали відомі нові дані про становище в зоні АТО на Донбасі, а також імена українських воїнів, які загинули в боях під Авдіївкою 29 січня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
За словами Олени Мокринчук, прес-офіцера бригади, розташованої під Авдіївкою, станом на ранок 30 січня бої тривають.
Бойовики так званої ДНР використовують важке озброєння, в тому числі калібрів 120 і 152 мм по всій лінії - від Донецького аеропорту до Ясинуватської розв'язки.
Читайте також: Ку ди ви лізете? Названо величезні цифри втрат бойовиків на Донбасі
Як стало відомо, під час боїв 29 січня загинули четверо українських бійців: капітан Кизил Андрій Олександрович (02.05.1993 року народження), молодший сержант Бальченко Володимир Іванович (04.01.1992 р.н.) солдат Оверченко Дмитро Олександрович (24.01.1989 р р.) сержант Крижанський Володимир Олексійович (24.03.1982 р.н.).
За словами користувача Facebook Станіслава Васіна, який знаходиться в Донецьку, вранці 30 січня важка артилерія бойовиків била з житлових кварталів міста.
У свою чергу українські бійці отримали підкріплення і продовжують оборонятися.
"Ми готові до будь-яких несподіванок, як з боку ворога, так і в плані наших перспектив", - кажуть бійці.
Артилерійські обстріли Авдіївки і позицій українських військових тривали весь вечір і ніч.
Як повідомляв ONLINE.UA, за останніми даними штабу АТО, в результаті боїв і обстрілів 29 січня загинули п'ятеро українських військових, 9 були поранені і 4 травмовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?