Жорстокі бої на Донбасі: у українських воїнів нові втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Жорстокі бої на Донбасі: у українських воїнів нові втрати

Жорстокі бої на Донбасі: у українських воїнів нові втрати

В результаті масованих обстрілів, які влаштували бойовики в зоні АТО на Донбасі, загинули чотири українських воїна, ще п'ятеро отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
За даними військових, на 18:00 неділі, 29 січня, бойовики влаштували 22 обстрілу позицій ВСУ.
"Після масованого обстрілу з мінометів в районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати наші позиції, і, зазнавши втрат, змушені були відступити", — йдеться в повідомленні.
Також у штабі зазначили, що протягом дня бойовики обстрілювали з мінометів Авдіївку, Опитне і Кам'янку, а з танка вели вогонь по Пісках.


Читайте також: Бої під Авдіївкою: ситуація важка, названо число поранених воїнів АТО

"13.45, після обстрілу наших позицій з гранатометів різних калібрів, окупанти зробили чергову спробу вибити наших військових з позицій в районі Авдіївки. Штурм закінчився невдачею для бойовиків. Ворог змушений був відступити", - заявили в прес-службі.


Також обстріли тривали і на Маріупольському напрямку.


"З мінометів різних калібрів обстрілювали Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї – Гнутово, Павлопіль, Водяне, Широкіно, Красногорівки, Талаківку. По Широкіно вогонь вів БТР супротивника", — додали в штабі.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  міністр оборони України Степан Полторак розповів про стратегічний успіх наших військових, котрі зайняли важливі позиції під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?