Жорстокий напад ведмедя: іноземний композитор загинув під час роботи
Категорія
Події
Дата публікації

Жорстокий напад ведмедя: іноземний композитор загинув під час роботи

Жорстокий напад ведмедя: іноземний композитор загинув під час роботи
Джерело:  online.ua

Дикий ведмідь напав на французького композитора Жульєна Готьє (Julien Gauthier), коли той записував звуки природи у Канаді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Huffpost.

Згідно з даними поліції, понівечене тіло знайшли неподалік від населеного пункту Тулита, що на березі річки Маккензі.

Представники симфонічного оркестру Бретані у Франції оприлюднило офіційну заяву щодо загибелі композитора. Музиканти неодноразово співпрацювали з жертвою нападу звіра.

Відомо, що ексклюзивні звуки природи знадобилися Готьє здаля нового музичного проекту. Його супутником у подорожі був науковець, якого зустрів раніше в Антарктиці.

Слід відзначити, що композитор також займався викладанням музики для студентів консерваторії Женнвільє та співпрацею з Паризькою Філармонією.

Як повідомляв ONLINE.UA, Харківський національний академічний театр опери та балету ім. Лисенко повідомив у серпні про загибель відомої балерини Світлани Ісакової. Вона потрапила у жахливе ДТП на одній з доріг Полтавщини.

Інцидент стався на шляху між населеними пунктами Белоцерківське та Коноплянка. Учасниками зіткнення стали автобус і мікроавтобус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?