Журналіст в Росії заявив про привезених з Донбасу танках з тілами солдатів
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналіст в Росії заявив про привезених з Донбасу танках з тілами солдатів

Журналіст в Росії заявив про привезених з Донбасу танках з тілами солдатів
Джерело:  online.ua

У Росію на воронезький 172-м авторемонтний завод з  окупованого проросійськими бойовиками Донбасу  доставили танки, в яких знайшли тіла загиблих солдат.


Про це заявив російський журналіст Олександр Невзоров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.


Невзоров нагадав, що буквально тиждень тому він розповідав, що сам знаходив такі танки з тілами на заводах по ремонту бронетехніки  під час війни в Чечні і застеріг російську владу від того, що саме в таких танках можуть знаходити останки російських солдатів з Донбасу. Після цього інтерв'ю на зв'язок з ним вийшли співробітники воронезького заводу.


"Є такий 172-й авторемонтний завод, на який нещодавно приїхало чотири Т-90 і два Т-72 з Донбасу. І ось в цих танках вони теж, як вони стверджують, виявили останки і механіка, і навідника. Правда, я не дуже уявляю собі, як це можливо сьогодні", - повідомив журналіст.


У той же час він підкреслив, що такі інциденти це не чиясь зла воля, а просто недогляд.


"Звичайно, підбитий танк, якщо він з трупами, потрібно якимось чином маркувати. Але ви уявіть собі, дорогі мої, що означає відмаркувати ще місцями гарячий іржавий брудний кинутий десь напівзакопанний в землю танк. Як відмаркувати? Неможливо. А люк ви ніколи не віддраїте зовні, якщо у вас немає спеціального інструментарію. А його, як правило, немає. І зрозуміти, хто там - живі, не живі, звалили, що не звалили - неможливо. Ну, це досить, скажімо так, банальна ситуація" , - пояснив Невзоров.


Нагадаємо,  лідер київського рок-гурту "Вій" Дмитро Добрий-Вечір вважає, що президент Росії Володимир Путін ввів війська на український Донбас через проросійськи налаштованих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?