Журналістам вдалося розкрити ще одну таємницю Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Журналістам вдалося розкрити ще одну таємницю Путіна

Журналістам вдалося розкрити ще одну таємницю Путіна
Джерело:  online.ua

Російським журналістам вдалося дізнатися, що поруч з резиденцією очільника Кремля Володимира Путіна в Ново-Огарьово, яка знаходиться під Москвою, триває масштабне будівництво, вартість якого коливається від 20 до 50 мільярдів рублів (270 - 670 млн доларів).

Джерело: розслідування  "МБХ медіа"

Біля резиденції Путіна знайшли таємне будівництво

Згідно з останніми даними, на площі майже 11 гектарів поспіхом будують 4 величезні споруди - готель, лікувально-оздоровчий комплекс, льодову арену і гостьовий котедж. Окрім того, обносять все це 6-метровим парканом.

За словами журналістів-розслідувачів, на території розташована власна котельня, електростанція та інші підсобні споруди. Будівництво великих об'єктів здається завершеним.

Редакція "МБХ медіа" озвучила думку, що все це будується за бюджетні гроші. Наразі відомо, що земля під будівництвом знаходиться в користуванні Федеральної служби охорони. Жодних публічних документів про будівництво немає.

"4-поверховий готель, зокрема, має площу майже 10 тисяч квадратних метрів без урахування веранд. Площа лікарні - понад 16 тисяч квадратів. Всередині, за словами одного з джерел видання, і палати, і кабінети гігантські, прямо вищий клас", - йдеться в повідомленні.

Ба більше, зазначається, що на полі за територією будівництва зводять щось, що нагадує вертолітний майданчик. В іншій частині поля також готують ділянку під будівництво. Це поле належить державі.

"Інформація про те, для кого біля резиденції Путіна розгорнулося величезне будівництво, засекречена. Жодного з цих об'єктів немає ні в одному з держконтрактів. За словами будівельників і охоронців, все це - "режимні об'єкти". Ні ФСО, ні ФСБ, ні управління справами президента РФ, ні прес-служба Путіна, ні керівництво Московської області не відповідають на запити журналістів", - наголошує видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?