Журналісти дізнались сенсаційні деталі телефонної розмови між Трампом та Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізнались сенсаційні деталі телефонної розмови між Трампом та Зеленським

Журналісти дізнались сенсаційні деталі телефонної розмови між Трампом та Зеленським
Джерело:  The Hill

За інформацією джерел впливової американської газети The Wall Street Journal, під час телефонної розмови між Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським президент США 8 разів натякав на необхідність співпраці українського президента з Руді Джуліані – особистим адвокатом Трампа.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Hill, це свідчить про те, що господар Білого Дому чинив тиск на президента України з метою отримати компромат на сина кандидата в президенти від Демократичної партії та колишнього віце-президента Джо Байдена.

Раніше у п’ятницю Трампа напряму запитали, чи обговорював він під час телефонної розмови із Зеленським Байдена чи його сина. Президент США не заперечив цього, заявивши, що «не має значення, про що я обговорюю».

Телефонна розмова, про яку йде мова, відбулася 25 липня. Стенограма цієї розмови, яка потрапила в руки членів Конгресу, свідчить, що Трамп, звертаючись до Володимира Зеленського, наголошував на тому, що нещодавно обраний уряд зможе «швидко покращити імідж України» та «завершити розслідування справ про корупцію, які гальмували двосторонні відносини між Україною та США».

Нагадаємо, що вчора адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані випадково визнав, що намагався тиснути на представників української влади, щоб ті почали розслідування щодо родини Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?