Журналісти дізналися про тисячні борги сім'ї Гончарука
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися про тисячні борги сім'ї Гончарука

Журналісти дізналися про тисячні борги сім'ї Гончарука

Журналісти знайшли у родині прем'єрміністра Олексія Гончарука багатотисячні борги за послуги постачання гарячої води, газу тощо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Слідство.Інфо».

За інформацією ЗМІ, загальний показник боргу склав 21 тисячу гривень. Йдеться про заборгованість брата Олега Гончарука та ще однієї родички.

Відомості були отримані з наказів Деснянського районного суду Чернігова. Установа вимагала виплати від боржників 8,4 та 7,8 тисячі гривень на користь комунального підприємства «Облтеплокомуненерго».

Також суд заявляв про необхідність виплати 4 тисяч гривень ЖЕКу у 2011 та 2015 роках. У 2011 та 202014 їм необхідно було сплатити тисячу «Чернігівгазу».

Наразі немає інформації щодо статусу заборгованості – чи сплатила згадані гроші сім’я Гончарука. Як пояснював він сам, у Чернігові він не живе. Прем’єр лише пообіцяв журналістам зв’язатися з власним братом.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Кабінету міністрів Олексій Гончарук заявив, що галузь ІТ в Україні буде змінюватися завдяки новій владі. Уряд створить фонд під назвою IT Creative, у повноваженнях якого будуть різноманітні дії, спрямовані на формування людського капіталу у державі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?