Журналісти дізналися, з ким таємно зустрічається глава ОПУ Богдан
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися, з ким таємно зустрічається глава ОПУ Богдан

Журналісти дізналися, з ким таємно зустрічається глава ОПУ Богдан

Очільник Офісу президента Андрій Богдан таємно зустрічався з одіозним українським олігархом Ігорем Коломойським у ресторані у центрі Києва. Про це дізналися журналісти програми "Схеми: корупція в деталях", передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що це вперше, коли вдалося зафіксувати таємну зустріч Андрія Богдана та Ігоря Коломойського.

"Пізно ввечері 25 грудня "Схеми" зафільмували, як керівник ОП та впливовий олігарх разом із соратниками та бізнес-партнерами бачились в ресторані п’ятизіркового готелю в самому центрі Києва. Спершу журналісти зафіксували зустріч Богдана з головою правління НАК "Нафтогаз України" з Андрієм Коболєвим в італійському ресторані на Печерську. Згодом того ж вечора авто глави Офісу президента бачили біля п’ятизіркового готелю Premier Palace, а охоронця Богдана помітили у самому готелі", - сказано в повідомленні.

Згідно з даними журналістів, у цей час в окремій приватній кімнаті ресторану в Premier Palace зустрічалися Коломойський, його бізнес-партнер та співвласник студії "Квартал 95" Тімур Міндіч, ексдепутат і товариш олігарха Євгеній Гєллєр та бізнесмен Михайло Кіперман. Вечеря тривала кілька годин. "Схеми" стверджують, що Богдан приїхав у Premier Palace саме на цю зустріч, хоча вони не бачили, щоб він виходив з приватної кімнати, але бачили, як виходили інші, у тому числі Коломойський.

Варто зазначити, що пізніше у розмові з журналістами Коломойський заперечував, що бачився з главою Офісу президента. Мовляв, на момент, коли він прийшов, то Богдана вже не було.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Богдан оновив головне фото на своїй фейсбук-сторінці, яке шокувало користувачів мережі. На світлині держпосадовець постав з вибитими зубами і синцями на обличчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?