Журналісти несподівано знайшли зв'язок між Приватбанком і Трамом - подробиці
Категорія
Економіка
Дата публікації

Журналісти несподівано знайшли зв'язок між Приватбанком і Трамом - подробиці

Журналісти несподівано знайшли зв'язок між Приватбанком і Трамом - подробиці
Джерело:  online.ua

Представники Приватбанку зверталися до адвоката президента США Дональда Трампа зі спеціальною пропозицією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За відомостями медіа, йдеться про допомогу Рудольфа Джуліані у цивільному процесі між банком та олігархом Ігорем Коломойським.

"Вони (юристи - ONLINE.UA) хотіли знати, чи зможе Джуліані, який критикував в Twitter цю особу (Коломойського - ONLINE.UA), допомогти в цивільному процесі", - зазначають журналісти.

Група представників Приватбанку зустрічалися з адвокатом Трампа двічі з серпня 2019 року. Ці контакти відбулися в адвокатській конторі Quinn Emanuel в Нью-Йорку. Вони завершилися безрезультатно.

На зустрічах Джуліані дав коментар стосовно звіту компанії Kroll, яка спеціалізується на корпоративних розслідуваннях. Він нагадав про "проблемні дії кількох українських олігархів, включаючи Коломойського".

Безпосередньо Приватбанк відповів Bloomberg, що не вів переговорів з Джуліані та не розглядав таку можливість.

Як повідомляв ONLINE.UA, кілька осіб, пов'язаних з адвокатом Руді Джуліані, намагалися отримати контроль над українським "Нафтогазом". З відповідним звинуваченням виступив директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?