Журналісти викрили чоловіка Олі Цибульської
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Журналісти викрили чоловіка Олі Цибульської

Журналісти викрили чоловіка Олі Цибульської
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська завжди намагалася оберігати свого коханого чоловіка від посторонніх очей, тому донедавна навіть не називала його прізвища. Однак днями українським журналістам вдалося з'ясувати, ким є і чим займається її таємничий обранець. На нові чутки, які обговорюють фанати артистки, неочікувано відреагувала сама Цибульська.

Джерело: Інстаграм Олі Цибульської

Ким виявився чоловік Олі Цибульської

Сама зірка завжди розказувала лише те, що разом вони зі шкільних років, а одружені майже сім років. Однак журналісти видання "Гордон" з'ясували, що обранцем знаменитості є колишній депутат Радивилівської міської ради Сергій Грисюк.

У декларації, яку політик опублікував у зв'язку із закінченням депутатських повноважень, Сергій вказує дружиною Ольгу Цибульську-Грисюк, а сином – Нестора Грисюка. Окрім того, вказано, що чоловік є директором ТОВ "Радивилівмолоко".

Як Цибульська відреагувала на викриття чоловіка 

За словами артистки, вона спочатку не хотіла коментувати викриття свого чоловіка, проте інформація про це почала так швидко поширюватися мережею, що їй довелося все-таки виступити із заявою.

На переконання зірки, дані про її чоловіка журналістам "злила" людина з близького оточення, яка хотіла зіпсувати репутацію артистки. Схоже, зірка здогадується, хто міг піти на такий крок.

"Хтось злив нібито правдиву інформацію про мого чоловіка, який принципово не хоче бути публічним. Цей хтось дуже добре знає нашу сім'ю, цей хтось дуже добре знає, наскільки це для мене сакральна тема. Наскільки це для мене важлива таємниця, яку я, як мудра жінка, оберігаю", - прокоментувала ситуацію співачка.

Проте називати прізвище ймовірного інформатора Цибульська не захотіла.

"Я не хочу зараз робити якісь заяви, когось звинувачувати. Я просто хочу вам сказати, що сім'я й надалі для мене лишається найважливішим у житті і я далі буду її оберігати", – зазначила зірка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?