Зі всього Херсона за паспортами РФ прийшли лише 23 зрадники
Категорія
Україна
Дата публікації

Зі всього Херсона за паспортами РФ прийшли лише 23 зрадники

Зі всього Херсона за паспортами РФ прийшли лише 23 зрадники
Джерело:  online.ua

За словами російських пропагандистів, за паспортами РФ з усього Херсона прийшли лише 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста Володимир Сальдо.

Джерело: росЗМІ

23 зрадники у Херсоні прийшли за паспортами РФ

Для мене це справді історичний момент. Я завжди думав про те, що ми одна країна та один народ, - цинічно заявив Володимир Сальдо.

Окрім того, наголошується, що кремлівські пропагандисти традиційно вирішили зняти ролики про вручення російських паспортів

Як уже згадувалося раніше, Володимир Сальдо з 2002 по 2012 був мером Херсона (2008-го визнавався найкращим градоначальником України), потім народним депутатом від Партії Регіонів. Як народний депутат у січні 2014 року він голосував за "диктаторські закони" Януковича, спрямовані проти Майдану.

Володимир Сальдо (фото - відкриті джерела)

Не можна також не згадати про те, що 11 червня російські солдати роздали перші паспорти РФ місцевим жителям у захопленому Мелітополі Запорізької області.

11 червня на окупованій території Запорізької області видали першим місцевим жителям, які отримали громадянство РФ, російські паспорти. З цієї нагоди росіяни організували цілу церемонію, - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, точну кількість охочих отримати паспорти загарбники не називають, хоча раніше брехали, що отримали заявок від "більше 70 тисяч людей".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?