Зима наближається: українців попередили про різке похолодання
Категорія
Україна
Дата публікації

Зима наближається: українців попередили про різке похолодання

Зима наближається: українців попередили про різке похолодання
Джерело:  online.ua

З понеділка, 28 жовтня, в Україні різко похолодає. На всій території країни температура повітря опуститься до +10...+15°С, а вночі почнуться невеликі заморозки -2...-4°С. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, 28 жовтня в деяких регіонах очікуються опади. Дощі пройдуть в Рівненській, Львівській, Вінницькій, Хмельницькій, Івано-Франківській областях. На півночі, півдні і сході країни буде сухо, але прохолодно. Погода в Києві також стане по-справжньому осіннбою - вдень стовпчики термометрів понімутся не вище +13°С, вночі буде прохолодніше - +7...+9°С.

У вівторок, 29 жовтня, в Україні ще більше похолодає. Температура опуститься до 6 ... + 8 ° С вдень, вночі буде +1 ... + 4 ° З. При цьому дощитиме майже у всіх регіонах, крім південних і східних.

У середу, 30 жовтня, погодна ситуація не зміниться. У всіх областях буде як і раніше прохолодно, але без опадів. Дощі очікуються тільки на півдні і сході країни.

У четвер, 31 жовтня, в Україні прийдуть заморозки. Вдень повітря буде прогріватися тільки до +4...+6°С, а вночі стовпчики термометрів сягнуть мінусових значень -2...-4°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що синоптик Наталія Діденко повідомила, що в найближчі дні в Україні буде тепло і туманно, а в кінці місяця очікується похолодання і навіть мокрий сніг. З 28 жовтня, за прогнозом Діденко, в Україну прийде відчутне похолодання, а 30-31 жовтня можливий навіть мокрий сніг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?