Зима наближається — українців попередили про різке похолодання
Категорія
Україна
Дата публікації

Зима наближається — українців попередили про різке похолодання

Зима наближається — українців попередили про різке похолодання
Джерело:  online.ua

В Україні настала пізня осінь, яка буде правити погодою з понеділка, 2 листопада. За прогнозом синоптиків, протягом усього наступного тижня погода в усіх регіонах буде сухою з незначними температурними коливаннями, але вже на вихідних все зміниться і українці відчують суттєве похолодання. Снігу та морозів, за прогнозом синоптиків, поки не очікується, але температура повітря серйозно опуститься, а це значить, що зима впевнено наближається. Якою буде погода в Україні в найближчі дні повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Укргідрометцентр і прогноз синоптика Наталії Діденко.

У понеділок, 2 листопада, погода в Україні буде по-справжньому осінньою. У західних областях буде сухо, але прохолодно, а на всій іншій території країни пройдуть дощі. Стовпчики термометрів у денний час не підніматимуться вище + 10°С.

У вівторок, 3 листопада, короткочасні дощі очікуються майже на всій території України, крім південних областей. Сухо буде також в Києві.

У середу, 4 листопада, синоптична ситуація в Україні не зміниться. Температура повітря в днем досягне позначок +9 ... +11°С, вночі - +3 ... + 6°С.

"На тижні опадів буде небагато, температура буде відчувати незначні коливання, відчутне похолодання орієнтовно - тільки через тиждень. Гріємося", - попередила українців синоптик Наталія Діденко.

Важливо нагадати, що ще 14 жовтня в окремих регіонах України несподівано для всіх почалася справжня зима. З самого ранку на Покрова снігом вкрило гірськолижні курорти Драгобрат і Захар Беркут в Закарпатській і Львівській областях. Також сніг пішов в Карпатах - на горі Піп Іван Чорногорський, де температура повітря знизилася до -4°С.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що синоптики попередили українців про аномальну погоду в листопаді. За їхнім прогнозом, останній осінній місяць буде досить теплим, без істотних заморозків і снігу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?