Зінченко обгорнув кубок АПЛ у синьо-жовтий прапор і присвятив перемогу Україні — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зінченко обгорнув кубок АПЛ у синьо-жовтий прапор і присвятив перемогу Україні — відео

Зінченко обгорнув кубок АПЛ у синьо-жовтий прапор і присвятив перемогу Україні — відео
Джерело:  online.ua

Український футболіст Олександр Зінченко учетверте став чемпіоном Англії з "Манчестер Сіті". Матч з "Астон Віллою" закінчився з рахунком 3:2 на користь "Ман Сіті".

Джерело: Інстаграм Олександра Зінченка

 Манчестер Сіті" став переможцем Англійської Прем‘єр-ліги

Український півзахисник англійського «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко вийшов на заміну в матчі «Манчестер Сіті» з «Астон Віллою» в рамках заключного, 38-го туру чемпіонату Англії, а на 78-й хвилині зустрічі саме Зінченко асистував Родріго Ернандесу, коли тому вдалося зрівняти рахунок цій вирішальній зустрічі за звання чемпіона Англії.

Це незабутні емоції для мене. Для усіх українців, які зараз страждають і виживають в умовах російської агресії. Я дуже пишаюся бути українцем. І я хотів би одного разу привезти цей трофей в Україну. Для усіх українців, бо вони цього заслуговують, - сказав Зінченко.

Якщо чесно, на початку я не думав багато про футбол, тому що важко забувати про те, що відбувається у моїй країні. Але з усією підтримкою, яку я мав у минулому та зараз, через це вдалося пройти. Ми зробили це, ось що я можу сказати, - сказав після святкування Зінченко.

Нагадаємо, що це десятий трофей Зінченка з "Ман Сіті". Крім чотирьох чемпіонств Англії, українець виграв також чотири Кубка ліги, а також по одному Кубку та Суперкубку Англії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?