Зінедін Зідан захворів на коронавірус
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зінедін Зідан захворів на коронавірус

Зінедін Зідан захворів на коронавірус
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий футболіст і тренер Зінедін Зідан поповнив низку спортсменів, яких уразив коронавірус COVID-19. Напередодні він здав тест на інфекцію і той продемонстрував позитивний результат. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт підшефного йому клубу мадридського “Реалу”.

В оприлюдненій заяві не говориться, як саме переносить захворювання Зідан.

“ФК “Реал” (Мадрид) повідомляє, що наш тренер Зінедін Зідан отримав позитивний тест на COVID-19”, - оголосили у представництві команди.

Нагадаємо, фактично уся тренерська кар’єра французького бомбардира пов’язана з мадридським клубом. З 2013 до 2014 року він працював асистентом головного тренера, яким тоді був Карло Анчелотті. Наступні три сезони француз провів у другій команді клубу під назвою “Кастилія”.

Вже у 2016-му Зідан уперше очолив тренерський штаб “Реалу”, він займався ним до травня 2018-го. У цей період команда тричі стала володарем кубку Ліги чемпіонів, двічі виграла Суперкубок Європи, а також здобула золоті медалі іспанської Ла Ліги та Суперкубку. Також фахівець привів іспанців до перемоги в клубному чемпіонаті світу.

Зідан отримав повторне призначення на посаду головного тренера наприкінці сезону у 2019 році. Новий контракт передбачає його працю в “Реалі” до липня 2022 року.

Після резонансного повернення у клуб французький футболіст привів його до перемоги в протистоянні за Суперкубок Іспанії у січні 2020 року, напередодні карантину через коронавірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер національної збірної Андрій Шевченко назвав головну мету підшефної йому команди на Євро-2021. Він наголосив, що тренерський штаб разом з гравцями планує підвищити таку планку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?