Зірка "Дикого янгола" Наталія Орейро хоче отримати російське громадянство
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Дикого янгола" Наталія Орейро хоче отримати російське громадянство

Зірка "Дикого янгола" Наталія Орейро хоче отримати російське громадянство
Джерело:  online.ua

Відома уругвайська і аргентинська співачка, зірка телесеріалу "Дикий янгол" Наталія Орейро неочікувано для всіх подала документи для отримання російського громадянства. Вона вже встигла розповісти про те, що отримати російський паспорт їй запропонували в посольстві РФ в Аргентині, оскільки вона багато подорожує і має "чимало зв'язків з Росією". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Я сказала, що для мене це була б честь. Так що я заповнила купу паперів, які мене попросили, і це на розгляді", - зазначила артистка.

Окрім того, Наталія Орейро вирішила відверто розповісти про те, що ця історія почалася з її жартів під час програми "Вечірній Ургант" на російському "Першому каналі" в березні 2019 року.

"Я була на програмі Івана Урганта, і він мені сказав, що я сама російська серед іноземок. Я йому відповіла, що у мене немає ніяких сумнівів. І я сказала, що Путіну слід було б дати мені громадянство. Я сказала це жартома, це не було прохання, але, звичайно, мені дуже хотілося б отримати російське громадянство", - заявила співачка.

Таокж вона розказала, що у неї вже є російські паспорти - тільки сувенірні, які їй дарували шанувальники.

"У мене багато російських паспортів, які мені подарували шанувальники, близько 15. Але вони несправжні", - додала артистка.

Нагадаємо, що Наталія Орейро - відома 43-річна уругвайська і аргентинська співачка, актриса та модель. Вона стала популярною в Україні завдяки головним жіночим ролям в аргентинських серіалах "Багаті і знамениті" і "Дикий янгол". З 2011 року вона стала пані послом доброї волі ЮНІСЕФ в регіоні Ріо-де-Ла-Плата (Аргентина і Уругвай). В Росії артистка буває доволі часто, чого не скажеш про Україну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда українського лідера Володимира Зеленського назвала паспорта РФ на Донбасі фількіною грамотою і нікчемними папірцями, однак закликала не засуджувати і адекватно оцінювати рішення українців отримати ці "документи". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?