Зірка фільму "Джокер" готує фанатам неймовірний сюрприз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка фільму "Джокер" готує фанатам неймовірний сюрприз

Зірка фільму "Джокер" готує фанатам неймовірний сюрприз
Джерело:  online.ua

Після шаленого успіху фільму "Джокер" 45-річний актор Хоакін Фенікс переживає новий стрибок у кар'єрі. Шанувальники красеня хочуть бачити його у сиквелі трилера, однак відомі режисери постіно пропонують йому нові проєкти. Так, на один із них Хоакін Фенікс уже погодився.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Filmtotaal".

"Попри те, що мережу підривають чутки про сиквел "Джокера" та домовленість Хоакіна Фенікса з Тоддом Філліпсом, голлівудський актор підписує нові договори про співпрацю. 45-річна зірка зіграє у новому фільмі данського режисера Томаса Вінтерберга. На жаль, протягом двох років фанати коміксів DC не побачать Хоакіна Фенікса у ролі божевільного лиходія. Адже актор погодився на одну з головних ролей у фільмі, назва якого поки що не розголошується. Відомо, що Фенікс зіграє одного з братів, навколо яких обертатиметься сюжет", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що данський режисер Томас Вінтерберг відомий такими проєктами, як "Курськ", "Комуна", "Свято" та інші.

Як відомо, психологічний трилер "Джокер" вийшов на великий екран у жовтні 2019 року. Після завершення прокату стрічки творці картини оголосили про приголомшливі касові збори "Джокера". Трилер Тодда Філліпса зібрав у прокаті понад 1 мільярд доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA,  "Джокер" спровокував політичний скандал  у Греції. Місцева поліція влаштувала справжні рейди по кінотеатрах через присутніх там молодиків, які не досягли 16-річчя. Влада через це отримала звинувачення у фашистських методах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?