Зірка серіалу "Останній москаль" показала перше фото новонародженої дочки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу "Останній москаль" показала перше фото новонародженої дочки

Зірка серіалу "Останній москаль" показала перше фото новонародженої дочки
Джерело:  online.ua

Українська актриса і співачка, відома багатьом за ролями в серіалах "Останній москаль" і "Слуга народу", а також по "Новій хвилі 2016" в Сочі Галина Безрук опублікувала перше фото новонародженої дочки
Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Галина подякувала всім, хто вітав їх з чоловіком з народженням малюка. «Я читаю ваші привітання і реву... та я взагалі зараз реву практично постійно», - зізналася артистка.
Читайте також: Українська співачка про гастролі: я не зможу не співати в Росії


Нагадаємо, раніше чоловік Галини -  російський актор Артем Алексєєв повідомив про те, що дружина народила доньку, і супроводив новина своїм фото з дитиною на руках, але закрив обличчя малятка смайликом.
Раніше повідомлялося, що пара познайомилася на знімальному майданчику стрічки "Поки станиця спить" в 2014 році. І з тих пір не розлучалися. А  11 серпня 2016 року закохані зіграли весілля.
Галина Безрук народилася в Краматорську. Вона відома своєю участю у другому сезоні проекту "Голос країни". Дівчина дійшла до фіналу в команді Олександра Пономарьова. Після вокального шоу вирішила зайнятися акторською кар'єрою.
З минулого року вона є актрисою Московського театру мюзиклу. Найбільше глядачі полюбили Безрук в ролі Анни Михайлівни (кохана "народного президента" Володимира Зеленського) в "Слугу народу" і в образі вчительки Ксенії в серіалі "Останній москаль".
Також,  Галина Безрук представляла Україну на конкурсі "Нова хвиля 2016" в Сочі, де посіла друге місце.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Галина Безрук та Артем Алексєєв здійснили таїнство вінчання в окупованому РФ Криму.
Зараз в геолокації молодої мами вказана батьківщина чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?