Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» потрапила до в’язниці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» потрапила до в’язниці

Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» потрапила до в’язниці
Джерело:  online.ua

Суд в Бостоні ухвалив рішення про тюремне ув’язнення для голлівудської акторки Фелісіті Гаффман, яка багатьом відома за роллю в серіалі «Відчайдушні домогосподарки». Тривалість покарання у справі про шахрайство становить 14 днів в’язниці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Згідно судового рішення, Гаффман має сама прибути до в’язниці не пізніше 25 жовтня. Також вона має сплатити штраф в розмірі 30 тисяч доларів. Після того, як акторка залишить в’язницю, вона повинна відробити 250 годин безкоштовно у суспільно-корисній сфері.

За даними слідства, у 2017 році Гаффман заплатила 15 тисяч доларів шахраю Вільяму Сінгеру для того, щоб він допоміг її доньці вступити в престижний університет. За словами акторки, її донька не знала про цю домовленість.

Фелісіті Гаффман визнала провину, тому суд пом’якшив покарання. Раніше прокурори вимагали для неї місяць в'язниці.

У березні цього року американські правоохоронці викрили найбільшу в своїй практиці аферу під час вступу до вищих навчальних закладів. За даними Міністерства юстиції США, в 2011-2019 роках Вільям Сінгер допоміг десяткам молодих людей вступити в престижні коледжі та університети країни в обмін на хабарі від їх батьків. Шахрайство полягало в тому, що замість дітей багатіїв тести за них здавали інші, більш підготовлені люди.

Обвинуваченими у справі стали 50 осіб, в тому числі понад 30 батьків. Найвідомішими серед них були Фелісіті Гаффман і ще одна актриса Лорі Лафлін. Вони обидві були затримані, але потім вийшли під заставу. Вирок щодо Лафлін ще не винесено.

Нагадаємо, що Меган Маркл нещодавно найняла піар-агентів для покращення свого іміджу серед британців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?