Зірка «Відчайдушних домогосподарок» потрапила до в’язниці – ЗМІ дізналися причину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка «Відчайдушних домогосподарок» потрапила до в’язниці – ЗМІ дізналися причину

Зірка «Відчайдушних домогосподарок» потрапила до в’язниці – ЗМІ дізналися причину
Джерело:  AP News

Американська акторка Фелісіті Гаффман, відома багатьом українцям за участю в серіалі «Відчайдушні домогосподарки», визнана винною в організації схеми підкупу при вступі до престижних коледжів. Тепер вона має не тільки сплатити штраф у 20 тисяч доларів, але й провести за гратами 4 місяці – саме таку міру покарання вимагали прокурори, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

За даними слідства, 56-річна Гаффман дала хабар у розмірі 15 тисяч доларів за сприяння в вступі своєї 18-річної доньки до престижного університету. Разом з акторкою по справі проходять ще 14 батьків, які платили хабарі за те, щоб їхні діти мали можливість вступити до відомих американських коледжів за квотами для перспективних спортсменів.

Найбільший хабар – 250 тисяч доларів дав бізнесмен Девід Слоун, який замовив вступ свого сина до Університету Південної Каліфорнії. За легендою, Слоун-молодший настільки добре грав у водне поло, що його неодмінно повинні були взяти до складу студентів цього ВНЗ. Насправді, батько просто зробив фальшивий фотознімок, як його син грає у водне поло, та заплатив гроші посереднику.

Розкриття схеми підкупу за вступ до елітних коледжів вкрай обурила багатьох американців. Адже їхні діти втрачали шанс вступити до престижних вузів через те, що багатії платили хабарі.

«Тепер я зрозуміла, чому мого сина не взяли до коледжу – все це через змову багатіїв та керівництва навчального закладу. Я злюся і сумую, оскільки відчуваю, що мій син, моя єдина дитина, був позбавлений можливості потрапити в коледж не тому, що погано вчився, а тому, що багатії захотіли, щоб їхні діти вступили без труднощів – за допомогою грошей, брехні і підкупу», – заявила журналістам мати одного з абітурієнтів Дженніфер Кей Той.

Поки поліція з’ясовувала деталі корупційного скандалу, голлівудська кар’єра Фелісіті Гаффман та іншої акторки – Лорі Лафлін, яка теж погоріла на хабарах, пішла на спад. Обидві зірки втратили роботу, після чого змушені були видалити власні аккаунти в соціальних мережах.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, кого обрали на головну роль у новому серіалі за мотивами «Гри престолів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?