Зірки футболу дали прогноз фіналу Ліги Чемпіонів між «Тоттенхемом» та «Ліверпулем»
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірки футболу дали прогноз фіналу Ліги Чемпіонів між «Тоттенхемом» та «Ліверпулем»

Зірки футболу дали прогноз фіналу Ліги Чемпіонів між «Тоттенхемом» та «Ліверпулем»
Джерело:  UEFA

До сьогоднішнього фіналу Ліги Чемпіонів прикута увага не тільки мільйонів телеглядачів, але й зірок футболу. Деякі з них вже поділилися власним прогнозом щодо того, хто ж саме переможе у Мадриді – «Тоттенхем» чи «Ліверпуль». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт UEFA.

Жозе Моурінью, дворазовий тренер-переможець Ліги чемпіонів, не знає, на кого ставити. За його словами, обидва клуба на шляху до фіналу показали екстраординарну гру. Тому шанси «Тоттенхема» та «Ліверпуля» приблизно рівні.

Стівен Джеррард, переможець ЛЧ-2002 в складі «Ліверпуля» віддає перевагу рідній команді. Хоча й підтвердив, що йому складно робити прогноз на такий матч.

Гаррі Реднапп, колишній тренер «Тоттенхема», переконаний, що оскільки обидві команди дуже сильні в атаці, нічию 0 : 0 точно глядачі не побачать При цьому переможця обрати для нього важко. Можливо буде додатковий час.

Давор Шукер, переможець ЛЧ-1998 у складі «Реал Мадрід» вважає, що «Ліверпуль» переможе з рахунком 2 : 1.

Алессандро Дель П'єро, переможець ЛЧ-1996 року в складі «Ювентуса» ставить на ничію 4: 4, і майбутню перемогу «Ліверпуля» у серії пенальті.

Грем Сунесс, триразовий володар Кубка чемпіонів у складі «Ліверпуля» теж більше схиляється до перемоги рідної команди:

«У «Ліверпуля» шанси на перемогу вище. Він програв всього один матч в прем’єр-лізі і виглядав значно краще за «Тоттенхема». У нього за плечима досвід поразки в торішньому фіналі. Але ні в чому не можна бути впевненим», – повідомив Сунесс.

Роберто Карлос і Кафу, колишні футболісти збірної Бразилії, вважають, що буде рахунок 3 : 2 на користь «Ліверпуля».

Пернілла Хардер, нападник «Вольфсбурга» переконаний, що переможе «Ліверпуль». Остаточний рахунок буде 3 : 1.

Майкл Оуен, колишній форвард «Ліверпуля», схиляється до перемоги своєї колишньої команди. Але точний рахунок спрогнозувати не береться.

Денні Мерфі, колишній півзахисник «Тоттенхема» та «Ліверпуля»:

«Матч буде що треба, але в цілому у «Ліверпуля» більша перевага. Він останнім часом часто перемагав під сильним тиском, а це входить в звичку. Крім того, команді хочеться забути минулорічну поразку від «Реалу».

Єжи Дудек, переможець ЛЧ-2005 в складі «Ліверпуля, теж схиляється до перемоги «червоних». На його думку, кінцевий рахунок буде 3 : 1 на користь «Ліверпуля».

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, коли відбудеться бій-реванш між боксерами Уайлдерм та Ф’юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?