Зірваний матч Швейцарія — Україна: УЄФА ухвалила рішення проти команди Шевченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірваний матч Швейцарія — Україна: УЄФА ухвалила рішення проти команди Шевченка

Зірваний матч Швейцарія — Україна: УЄФА ухвалила рішення проти команди Шевченка
Джерело:  online.ua

УЄФА ухвалила довгоочікуване рішення щодо зірваного матчу Ліги чемпіонів — між Україною та Швейцарією. Представники асоціації вирішили, що команда під тренерством Андрія Шевченка винна у скасуванні гри, тож присудила їй технічну поразку 3:0. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на текст рішення.

За оприлюдненими даними, "синьо-жовті" потрапили під карантин у швейцарському Люцерні відповідно до "рішення компетентної місцевої влади".

Це поставило крапку в можливості проведення матчу, адже всі гравці через кілька позитивних тестів на COVID-19 не могли вийти на поле.

"Оголошуємо, що матч Ліги націй сезону 2020/21, запланований на 17 листопада 2020 року, зірваний Української асоціацією футболу, яка, як вважається віднині, отримала технічну поразку 3:0 через відповідальність за відсутність гри", - говориться у заяві.

Нагадаємо, збірну відправили на карантин у Швейцарії напередодні матчу. Згідно з даними української сторони, місцева влада не провела повторні тести на COVID-19 до матчу.

Футболісти української збірної пройшли повторне тестування на коронавірус прибуття зі Швейцарії. Ці результати виявилися негативними.

Представники УАФ ще до ухвалення рішення щодо матчу оголосили про готовність оскаржувати ймовірну технічну поразку.

Як повідомляв ONLINE.UA, інцидент із зірваним через коронавірус матчем Швейцарія — Україна повинен завершитися чесно для обох сторін. Головний тренер збірної Андрій Шевченко вимагає проведення гри в одне з календарних "вікон", або ж визначення переможця жеребом.

Наставник пояснив свою позицію. За його словами, українська сторона представила спеціальній комісії дуже сильні докази, які не залишають підстав для технічної поразки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?