Зірветься – не зірветься: у Путіна шокували новою цинічною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Зірветься – не зірветься: у Путіна шокували новою цинічною заявою

Зірветься – не зірветься: у Путіна шокували новою цинічною заявою
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков каже, що рішення про проведення "нормандського саміту" в разі зриву процесу розведення сил і засобів в населених пунктах Петрівське і Золоте на Донбасі прийматимуть лідери "четвірки", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Вказано, що на питання, чи пройде саміт у разі зриву розведення сил і засобів на Донбасі, Пєсков сказав: "Все буде залежати від рішення глав держав".

Разом з тим, він запропонував дочекатися підсумків процесу розведення: "зірветься – не зірветься".

"Давайте дочекаємося інформації про те, з чиєї вини це зірвано... Але в цілому, звичайно, розведення сил сприяло б запуску процесу імплементації "мінських домовленостей. У тому числі, це (проведення саміту) залежить від позиції президента РФ не в останню чергу", – заявив Пєсков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в неділю,  6 жовтня, на Майдані Незалежності в Києві пройшло народне віче під гаслом "Зупинимо капітуляцію". Активісти акції вимагали, щоб влада не приймала жодних рішень, які можуть призвести до поразки у війні з Росією. Проти формули Штайнмаєра з аналогічними акціями протесту вийшли жителі багатьох міст України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?