ЗМІ дізналися подробиці про новий месенджер від Instagram
Категорія
Технології
Дата публікації

ЗМІ дізналися подробиці про новий месенджер від Instagram

ЗМІ дізналися подробиці про новий месенджер від Instagram
Джерело:  online.ua

Фахівці компанії Instagram, яка входить до складу корпорації Facebook, ведуть розробку нового месенджера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Threads.

За інформацією видання, додаток отримав назву Threads. Завдяки новому проекту користувачі отримають можливість спілкуватися та ділитися власним розташуванням у просторі.

Крім того, Threads дозволить з'ясувати, наскільки швидко співрозмовник спілкується зі своїми "близькими друзями" в Instagram та його загальний період роботи з ними. Наразі додаток проходить стадію тестування.

Журналісти висловили припущення, що розробники приберуть функцію спілкування з Instagram. Контактувати з друзями стане можливо лише завдяки окремому додатку.

Нагадаємо, що Instagram з'явився у 2010 році. Користувачі Android отримали цей додаток 2020 року. Завдяки цьому проекту користувачі обмінюються фото- та відеоматеріалами, оцінюють їх та коментують.

Як повідомляв ONLINE.UA, науковці дослідили вплив на людську психіку продуктів Tinder, Snapchat, Instagram. Вони знайшли кореляцію з частотою вдавання до хірургічних операцій з метою змінити певні ознаки зовнішнього вигляду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?