ЗМІ дізналися про плани Путіна на річницю вторгнення РФ в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про плани Путіна на річницю вторгнення РФ в Україну

ЗМІ дізналися про плани Путіна на річницю вторгнення РФ в Україну
Джерело:  online.ua

Згідно з даними російських пропагандистів, очільник Кремля Володимир Путін може звернутися з посланням до Федеральних зборів РФ у річницю повномасштабного вторгнення в Україну, або ж у двадцятих числах лютого.

Джерело: ТАСС і "РИА Новости" з посиланням на своїх інсайдерів в Державній думі РФ

Путін планує звернутися до Федеральних зборів на річницю вторгнення в Україну

За словами одного із анонімних джерел росЗМІ, "послання може відбутися 20 або 21 лютого", а інший інсайдер видання заявив про високу ймовірність того, що російський диктатор виступить із посланням у двадцятих числах лютого.

Як стверджує ще один співрозмовник, звернення Путіна до парламенту може відбутися й безпосередньо 24 лютого, однак остаточне рішення щодо дати поки не ухвалене.

Що важливо розуміти, у 2022 році очільник Кремля не виступив із посланням до Федеральних зборів – нібито через напружений графік.

У грудні російський диктатор запевнив журналістів, що виступить зі зверненням на початку 2023 року, бо, мовляв, йому знадобиться багато часу для аналізу ситуації, що склалася.

За словами самого Путіна, він вже говорив про ключові речі в тих чи інших форматах, а "повторюватися не дуже хочеться".

Як уже згадувалося раніше, очільник Кремля не обмежений термінами, коли може реалізувати своє право звернутися до Федеральних зборів із посланням. Однак раніше послання оголошували щороку, за винятком 2017 року (його перенесли на 1 березня 2018 року).

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну в Україні, тоді як гібридна війна триває останні 9 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?