У Кремлі відреагували на зізнання Джонсона щодо погроз Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі відреагували на зізнання Джонсона щодо погроз Путіна

У Кремлі відреагували на зізнання Джонсона щодо погроз Путіна
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва називає "брехнею" заяву про погрози російського диктатора Володимира Путіна на адресу колишнього британського лідера Бориса Джонсона, коли той обіймав посаду прем'єр-міністра країни. 

Джерело: росзМІ

Влада РФ відповіла на заяву Джонсона про погрози Путіна

Те, що сказав пан Джонсон, це неправда. Точніше, це брехня. Більше того, я вам скажу, це або свідома брехня, тоді потрібно запитати, з якою метою він обрав такий варіант викладу. Або це було несвідомо, і фактично він не зрозумів, про що з ним говорив президент Путін. Тоді стає ніяково за співрозмовників нашого президента, - заявив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков.

Прессекретар російського президента також почав стверджувати, що він чудово ознайомлений зі змістом цієї розмови.

Ще раз офіційно повторюю: це брехня. Жодних погроз ракетами не було. Говорячи про виклики безпеці РФ, президент Путін відповідав, що в разі вступу України до НАТО потенційне розміщення натівських або американських ракет біля наших кордонів означатиме, що будь-яка ракета долетить до Москви за лічені хвилини, - стверджує речник Кремля.

Що відомо про зізнання Джонсона стосовно погроз Путіна

Колишній британський лідер Борис Джонсон у документальному фільмі BBC "Путін проти Заходу" відверто зізнався, що очільник Кремля погрожував йому ракетним ударом під час телефонних переговорів напередодні початку повномасштабної війни РФ проти України.

Окрім того, наголошується, що тому ж фільмі керівник Міністерства оборони Британії Бен Воллес підтвердив, що 11 лютого під час зустрічі з російським колегою у Москві отримав від нього брехливі запевнення, що РФ не планує починати вторгнення в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?