ЗМІ дізналися, що Кім Чен Ин в комі - хто тепер керує КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися, що Кім Чен Ин в комі - хто тепер керує КНДР

ЗМІ дізналися, що Кім Чен Ин в комі - хто тепер керує КНДР
Джерело:  online.ua

Весь світ продовжує активно обговорювати здоров'я лідера КНДР Кім Чен Ина після того, як навесні цього року він раптово перестав з'являтися на публіці. Тоді навіть ходили чутки про те, що Кім Чен Ин помер, але в Північній Кореї спростовували їх, запевняючи, що лідер КНДР абсолютно здоровий. 24 серпня британські та американські ЗМІ знову повідомили, що Кім Чен Ин впав у кому. Про це заявив помічник експрезидента Південної Кореї Кім Де Чжуна. До такого висновку він прийшов після того, як стало відомо, що КНДР тепер керує сестра Кім Чен Ина - Кім Йо Чжон, хоча офіційних призначень на цю посаду не було. Останні новини про стан здоров'я Кім Чен Ина повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Post.

Новину про те, що Кім Чен Ин впав у кому опублікували ще багато відомих ЗМІ - Mirror, Daily Mail, Fox News. Всі вони посилаються на заяву Чен Сон Мина, який вважає, що життя північнокорейського лідера ще не обірвалася, але він знаходиться на межі смерті. Офіційного підтвердження влади КНДР про погіршення стану Кім Чен Ина поки не було.

"Я вважаю, що він в комі, але його життя ще не обірвалася", - заявив Чен Сон Мін південнокорейським ЗМІ.

Нагадаємо, підозри про поганий стан здоров'я і можливу смерть лідера КНДР зародилися ще 15 квітня, коли він пропустив урочистості з нагоди дня народження його діда Кім Ір Сена - засновника країни. Тоді повідомлялося, що Кіму провели операцію 12 квітня - йому нібито стало погано під час чергової поїздки по країні, після чого його доставили в найближчу лікарню для надання допомоги.

Однак чутки про смерть лідера КНДР були спростовані, коли Кім Чен Ина побачили на церемонії відкриття заводу з виробництва добрив в Сухоні в травні, але з того часу Кім Чен Ин знову перестав з'являтися на людях. При цьому експерти б'ють на сполох і відзначають, що якщо Кім Чен Ин більше не зможе керувати державою і передасть владу сестрі, то це може обернутися катастрофою для всього народу Північної Кореї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кім Чен Ин раптово вирішив передати частину своїх повноважень молодшій сестрі Кім Йо Чжон. Кілька днів тому Національна розвідувальна служба Південної Кореї оголосила, що Кім Чен Ин, як і раніше, буде "мати абсолютну владу", але поступово передасть свої повноваження. Причиною такого кроку з боку диктатора назвали "зняття стресу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?