ЗМІ дізналися, що за "різдвяний подарунок" Кім Чен Ин готує для Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися, що за "різдвяний подарунок" Кім Чен Ин готує для Трампа

ЗМІ дізналися, що за "різдвяний подарунок" Кім Чен Ин готує для Трампа
Джерело:  online.ua

Глава КНДР Кім Чен Ин підготував неприємний сюрприз для свого американського колеги Дональда Трампа - політик планує проводити жорстку політику щодо США і, в тому числі, відмовитися від переговорів щодо денуклеаризації. Про це пише "CNN" з посиланням на своє анонімне джерело, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, оновлена політика КНДР щодо США, імовірно, є так званим "різдвяним подарунком", який Пхеньян обіцяв піднести Вашингтону. За попередніми даними, готується відмова від переговорів з Вашингтоном і зміцнення статусу Північної Кореї як держави, яка володіє ядерною зброєю.

"Пхеньян також більше не прагнутиме до ослаблення санкцій як засобу досягнення економічного розвитку ні в короткостроковій, ні в довгостроковій перспективі, але замість цього збільшить свою відданість державній ідеології самозабезпечення", - розповідає джерело.

Окрім того, вказано, що лідер КНДР Кім Чен Ин зайняв "вичікувальну" позицію у зв'язку з тим, що очільник Білого дому Дональд Трамп виявився політично вразливий через процедуру імпічменту.

"Аналітики вважають, що Пхеньян стурбований тим, що, якщо він укладе угоду з Трампом і той програє в листопаді, його наступник може не підтримати угоду. Якщо Трамп переможе на президентських виборах 2020 року, то північнокорейці можуть бути більш готові до відновлення переговорів.Тим часом, співрозмовник телеканалу вважає, що шанси на те, що Пхеньян випробує балістичну ракету далекої дії, "дуже низькі", - запевняє джерело.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Сполучених Штатів Дональд  Трамп 30 червня вперше зустрівся  із лідером КНДР Кім Чен Ином у демілітаризованій зоні на кордоні двох Корей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?