ЗМІ дізналися шокуючі подробиці про вбивство відомого генерала
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися шокуючі подробиці про вбивство відомого генерала

ЗМІ дізналися шокуючі подробиці про вбивство відомого генерала
Джерело:  online.ua

Генерал Ірану Кассем Сулеймані був вбитий в аеропорту Багдада. Білий дім повідомляє про "рішучі оборонні дії", зроблені президентом Дональдом Трампом з метою вбити генерала Сулеймані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Guardian".

Згідно з даними видання, командувач іранськими силами Кудс загинув в результаті удару безпілотника.

"Генерал Сулеймані активно розробляв плани нападу на американських дипломатів і військовослужбовців в Іраку і у всьому регіоні. Цей удар був спрямований на те, щоб стримати майбутні плани іранських атак. Сполучені Штати будуть продовжувати вживати всіх необхідних заходів для захисту наших людей і наших інтересів, по всьому світу", - говориться в заяві Пентагону.

Варто звернути увагу на те, що за кілька хвилин до заяви Пентагона, Трамп опублікував у Твіттері прапор США. Пізніше Білий дім виступив із заявою, в якій говорилося, що напад був "рішучою оборонною акцією", яку проводить "за вказівкою президента".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Сполучених Штатів Дональд Трамп застеріг турецького колегу Реджепа Таїпа Ердогана щодо відправки турецьких військ до Лівії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?