ЗМІ екстрено повідомляють про атаку невідомих поблизу Білого дому
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ екстрено повідомляють про атаку невідомих поблизу Білого дому

ЗМІ екстрено повідомляють про атаку невідомих поблизу Білого дому
Джерело:  online.ua

Американські журналісти б'ють на сполох через стрімке загострення ситуації в Сполучених Штатах на тлі підрахунку голосів після президентських виборів. Так, редакція NBC, з посиланням на місцеву поліцію, заявила про те, що у Вашингтоні, поблизу Білого дому, невідомі вчинили напад з ножем на людей. У результаті інциденту є 4 постраждалих. За словами представників медіа, напад стався у столиці США у ніч на 4 листопада, повідомляє ONLINE.UA.

"Постраждали 1 жінка та 3 чоловіків. Вони отримали поранення в результати конфлікту з трьома підозрюваними. Потерпілих з травмами легкої та середньої важкості госпіталізували. Поліція округу Колумбія заявила, що жертви визнали себе членами ультраправої групи, яка підтримує Дональда Трампа. Поліцейські оголосили у розшук підозрюваних – 2 чоловіків та 1 жінку", — йдеться в повідомленні.

За словами журналістів, загалом ситуація у Штатах після виборів стабільна. Акції протесту пройшли у Сіетлі, Вашингтоні, Портленді та деяких інших містах, однак наразі там все спокійно.

Не можна також не згадати про те, що в США в день президентських виборів, 3 листопада, зафіксували серію таємничих дзвінків. Американці, піднявши слухавку, чули голоси роботів та заклики залишатись вдома. Згідно з останніми даними, після цих дзвінків ФБР розпочало розслідування. Окрім того, наголошується, що власне розслідування проведе генпрокурорка штату Нью-Йорк Летиція Джеймс. Журналісти розповідають, що американцям телефонували та просили залишатись вдома.

"Вітаю, це тестовий дзвінок. Час залишатися вдома. Ви повинні залишатися вдома заради вашої безпеки", – говорив робот у слухавці.

Згідно з даними компанії RoboKiller, протягом 11 місяців зафіксували мільйони дзвінків з цими закликами. У день виборів ці заклики були у переліку топ-5 частих спам-дзвінків.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно відомий американський професор історії Аллан Ліхтман, якого міжнародна спільнота знає як експерта, який безпомилково може спрогнозувати результатів виборів в США, розповів, хто стане новим очільником Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?