ЗМІ: Особистий охоронець Яроша прострелив ноги таксисту, з'явились фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ: Особистий охоронець Яроша прострелив ноги таксисту, з'явились фото та відео

ЗМІ: Особистий охоронець Яроша прострелив ноги таксисту, з'явились фото та відео
Джерело:  sobitie.com.ua

У місті Каменське на Дніпропетровщині особистий охоронець нардепа Дмитра Яроша прострелив таксисту ноги.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Событие.

Зазначається, що троє нетверезих пасажирів привіталися з водієм таксі, сказавши "Слава Україні", а він відмовився відповідати. За це його побили, підстрелили, а машину розтрощили. На допомогу постраждалому приїхали інші таксисти. Один з них також отримав поранення.

За повідомленням очевидців, в одного з чоловіків при собі було посвідчення охоронця екс-лідера Правого Сектору – Дмитра Яроша. В місцевому осередку "Правого сектору" також повідомили, що один із затриманих є особистим охоронцем Яроша та членом його нової організації "ДІЯ".

Читайте також: Соратник Яроша: Я говорив полоненому росіянину - ми тебе зваримо і з'їмо

 Інцидент з таксистом прокоментувала старший інспектор сектора моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко. За її словами, потерпілий таксист підтвердив, що до нього в автомобіль сіли троє пасажирів. Але бив і стріляв у нього тільки один з них. Він був затриманий згідно зі ст. 208 КПК, відомості за цим фактом внесені в ЄРДР за ч.4 ст.296 КК України.

Наразі участь в інциденті двох інших пасажирів встановлюється слідчими органами. Причиною конфлікту, за словами Тимченка, стала словесна перепалка, яка саме - встановлюється. Зараз затримані двоє з пасажирів, третій втік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?