ЗМІ поквапились повідомити про закриття "Миротворця": що сталося насправді
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ поквапились повідомити про закриття "Миротворця": що сталося насправді

ЗМІ поквапились повідомити про закриття "Миротворця": що сталося насправді
Джерело:  online.ua

Адміністрація скандального проєкту "Миротворець" заявила, що сайт незабаром чекає на закриття та обмеження повного доступу користувачів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звернення.

Офіційну заяву датовано вівторком, 10 грудня. Закриття серверів та введення обмеженого доступу заплановано на вечір цього ж дня.

"Сьогодні, 10.12.2019, о 18:00 на радість потворам від медіяб****ства, бойовикам та російським найманцям, а також на вимогу деяких об’єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери Миротворця, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала", - пояснили адміністратори.

Найближчим часом відвідати відоме "чистилище" сайту зможуть лише окремі категорії користувачів. Воно буде функціонувати на закритому ресурсі.

Втім, у кінці повідомлення зазначалося, що 2 години "вистачить". Йдеться, вірогідно, про профілактику. Сайт може остаточно не припиняти роботу. Це не завадило крупним українським медіа проінформувати саме про це.

Нагадаємо, "Миротворець" відомий своєю базою даних, до якої вносять відомості про бойовиків так званих "ЛДНР", осіб, причетних до російської агресії проти України, посібників Кремля чи пропагандистів. Також неодноразово виникали скандали, коли у "чистилище" потрапляли відомі особи чи іноземні журналісти.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно ООН закликала Верховну Раду вплинути на сайт "Миротворець". Спікер Дмитро Разумков відповів на заклик, що парламент навіть не має подібних повноважень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?