ЗМІ повідомили гарні новини фанатам фільмів про Гаррі Поттера
Категорія
Культура
Дата публікації

ЗМІ повідомили гарні новини фанатам фільмів про Гаррі Поттера

ЗМІ повідомили гарні новини фанатам фільмів про Гаррі Поттера
Джерело:  online.ua

Всесвіт Гаррі Поттера може повернутися на екрани у якості сиквела до історії про юного чаклуна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на We Got This Covered.

За непідтвердженими відомостями, нова стрічка вже у розробці. Події розгортатимуться через понад 20 років після перемоги Поттера над темним лордом Волдемортом.

Джерела інформують, що у центрі нового сюжету може повстати не Гаррі, а його син Альбус Северус. Той вже з'являвся у невеличкому обсязі у другій частині "Дарів Смерті" та як головний герой п'єси "Гаррі Поттер та прокляте дитя".

Автором сценарію ймовірніше стане сама Джоан Роулінг. Студія-виробник вже бачить у кріслі режисера британського майстра Девіда Єйтса. Той відзначився вже кількома фільмами у франшизі - "Орденом Фенікса", "Принцем-полукровкою", та обома частинами "Дарів Смерті".

Наразі Єйтс зайнятий завершенням трилогії-приквелу "Фантастичні звірі". Останній фільм вийде на екрани наприкінці 2021 року, тож, цілком ймовірно, що після нього студія почне зйомки нової серії.

Як повідомляв ONLINE.UA, Джоан Роулінг за підсумками 2019 року стала найбагатшою письменницею світу. Її прибуток за останній рік склав близько 92 мільйонів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?